perjantai 11. joulukuuta 2009

Twist

Jätän tämän vain tähän:

http://fox.nncdn.com/nn/0/404/673/o_487357.swf

Kaikki tarinat ovat feikkejä. Ainakin minun tietääkseni - suurin osa niistä on kopioitu (surkeat käännökset tein tosin itse) muilta sivuilta.

Kaikkien tarinoiden selitykset uusimmasta lähtien:

Patsas

Ei tietoa alkuperästä. Kopypastesin 4chanin arkistosta.

Chronology

Aluksi en tiennyt itsekään mikä tämä on olevinaan, mutta sitten mieleeni muistui suicidemouse.avi, josta tuon klipin ääniraita on selkeästi otettu.

The Grifter

Niin kuin suurin osa kommentoineista on jo tajunnut, videota ei ole olemassa. Tätä linkkiä on entryyn koetettu hyvinkin sinnikkäästi spämmiä, joten:

http://x.datchan.org/index.php?title=The_Grifter

Eikä olisi tarvinnut kuin googleen kirjoittaa "The Grifter", ja se olisi ollut siinä heti ensimmäisellä sivulla. Silti moni tähän lankesi. Yllätyin itsekin.

Pelottavia elokuvia

Tähän laitoin tarkoituksella The Poughkeepsie Tapesin naljaillakseni niille jotka ovat spämmineet sitä cindy.avi-tekstiin.

Kaikki tuossa entryssä mainitut elokuvat ovat feikkejä. www.imdb.com kertoo teille yleensä totuuden elokuvista.

Hissi

Tämä on pyörinyt internetissä hyvin kauan. Jonkun tekemä creepypasta. Hommahan kaatuu siihen, ettei kukaan tytön lisäksi ollut kuulemassa mitä kummitus tms. sanoi.

Kuollut tyttö

Toinen 4chanista suoraan kopioitu creepypasta. Ei tietoa oikeasta alkuperästä, mutta saattaa olla tosijuttukin. Voisin hyvin kuvitella tuollaista tapahtuneen noihin aikoihin - tosin eikö kukaan muka kuollut koko pitkän talven aikana tämän tytön jälkeen?

Läähätys pimeässä

Tämän tarinan joku Kuvalaudalta muistaakseni kertoi.

Outo eläin

Otus on elokuvasta Xtro (1983) http://www.imdb.com/title/tt0086610/

Muokkasin googlesta löytynyttä kuvaa jotta se näyttäisi vähän "autenttisemmalta", ja .gif löytyi Kuvalaudalta. Olen hylättyjen kommentoijien kanssa samaa mieltä siitä, että siinä todellakin näyttäisi olevan joku kaveri rapukävelemässä maskit päällä.

Videoitu kummitus

Tämän laitoin ihan vain nähdäkseni miten siihen reagoitaisiin. Reaktiot vastasivat odotuksiani.

Onko ketään kotona?

Jälleen creepypasta suoraan 4chanista.

Hotelliyö

Selviä vaikutteita Hohdosta. Nauratti kun laitoin tämän ja sivulla näkyi pelkkiä hotellimainoksia.

Hätäpuhelu

Ääniklippi on kuulemma Fallout 3 -pelistä. Häpeäkseni on pakko myöntää, että itsekin luulin tätä aidoksi kun tämän lisäsin.

Kännykkä

Minulla ei ihan oikeasti ole tietoa tämän alkuperästä. Jotkut ovat arvelleet mummon naaman olevan käsi, johon on muokattu silmä.

Metsästäjä

Taas jälleen normaali nuotiotarina 4chanista.

cindy.avi

Käytin melko paljon aikaa tämän kääntämiseen ja vääntämiseen. Tarina on käännetty barbie.avi-tarinasta:

http://4chanarchive.org/brchive/dspl_thread.php5?thread_id=2283878&x=Creepypasta3A+barbie.avi

..johon yhdistin tuon .giffin, joka on otettu The Poughkeepsie Tapes -nimisestä elokuvasta. Paskamyrsky yllätti minut.

Sensuuri

Sensuroin kaikki totuuden paljastavat tai siihen suuntaan viittaavat kommentit siksi, etten halunnut pilata iloa niiltä jotka oikeasti halusivat kokea pelkoa. Ei Blair Witch Projectikaan olisi ollut niin pelottava aikoinaan jos sen olisi etukäteen tiennyt feikiksi. Kommenttitulva oli merkittävä. Cindy.aviin tulleita hylättyjä kommentteja en ole edes jaksanut laskea. The Grifter -entryyn tulleista kommenteista on hylätty noin 95%. Läpi on päässyt 159 - laskekaa siitä. Yhteensä olen saanut hylätä kymmeniä kommentteja päivässä, aina kiihtyvällä tahdilla. En jaksa sitä enää. Saatan lisäillä tänne vielä jotain tarinoita, jos siltä tuntuu ja jos hyviä löytyy.

Kaikki kommentit pääsevät tästedes läpi.

..pienellä viiveellä tosin, sillä haluan lukea jok'ikisen, ja valvontatoiminto antaa siihen mahdollisuuden.

43 kommenttia:

 1. Hei tsiga bum tsiga bum wau wau

  VastaaPoista
 2. no, tärkeintä oli että blogin alkuvaiheissa sain tuntea pelkoa.

  VastaaPoista
 3. Jee paljastit vihdoin kaiken.. mutta etkai ole lopettamassa?

  VastaaPoista
 4. [testi]
  WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W
  W

  VastaaPoista
 5. No saatana, ei tuo ollut tarpeeksi pitkä. Jätänpä tähän paperiliittimen enteriin hetkeksi.

  c
  u  h

  g


  g

  g++  f

  VastaaPoista
 6. perseessä on reikä

  VastaaPoista
 7. Julkaise se lähettämäni kertomus, joka on oikeasti totta. En muista otskoinko sitä sähköpostissa, mutta eräästä saaresta siinä puhuttiin.

  Ehkä se ei ole niin pelottava mitä keksityt tarinat, mutta ainakin se on totta, ja voin sanoa, että sillä hetkellä pelotti.

  VastaaPoista
 8. Olen lukenut kaikki jutut, ja ne ensimmäiset olivat parhaimpia.. Varsinkin tuo Hotelliyö teksti sai minut todella pitkäksi aikaa kananlihalle, enkä uskaltanut liikkua tai sanoa mitään hetkeen. Minulle myös tuli ihmeellisesti kauhea kylmä vaikka minulla oli sillon päällä t-paita, joku ohut pitkähihainen paita ja sitte viel siinä fleecee päällä, kun oli muutenki kylmä mutta kylmät väreet ei meinannut loppua millään. Mainiota tekstiä teet. Olisi harmi jos lopettaisit. *****

  VastaaPoista
 9. Tiesin, että olet perseläpi joka sensuroi kaiken

  VastaaPoista
 10. ;)-- älkää nyt silti spammiko.. juu mut ton anonyymin saari kertomus.. kerroppa se ! jos viel kerran onkin tottaa

  PANETTAA!

  VastaaPoista
 11. ah, kiva saada tietää mistä tuo outo olio oli :P kiitos tästä postauksesta .)

  VastaaPoista
 12. Jees. Ite olen yrittänyt noihin pistää just noita totuuksia ja pistäny vituttaa ku et ole päästäny läpi :p

  VastaaPoista
 13. et jätkä rupee viel lopettelee >:( myönnettäköön että joku creepypasta.com on paljon parempi sivu mutta tämähän on vasta aluillaan. lisää shettiä vaan ja turha noita spämmääviä, herjaavia tyhjän toimittaja runkkari anoneita on kuunnella. keep it up bro!

  VastaaPoista
 14. nyt ei voi kyllä muuta sanoa ku että...

  KYLLÄ SÄ OOT MELKONEN SHONNI !!

  VastaaPoista
 15. :D Onnistunut trollaus.

  Itsellä ensimmäisen kerran tuli mieleen että trolli voi taustalla olla "Pelottavia elokuvia" postauksen jälkeen kun sieltä se Poughkeepsie tapes löytyi :)

  VastaaPoista
 16. Hah tätä miksikään trolliksi kutsuta. Ihan mielenkiintoisen blogin taso laski niin paljon, että kirjoittajan piti keksiä joku tekosyy. Päädyit sitten trolli-selitykseen.

  VastaaPoista
 17. Älä nyt viitsi, ihan tosissaan sinä tätä kirjoitit. Jopa kielioppivirheisiin kiinnitit huomiota kommenttien jälkeen. Epäonnistuneen blogin epäonnistunut trolli-selitys

  VastaaPoista
 18. wtf tää koko sivu on suora kopio sivusta uselessmoviereviews.blogspot.comista samanlainen ulkoasu :D

  VastaaPoista
 19. Toivottavasti tuo ylläoleva ei ole tosissaan. Blogspotissa on vain rajallinen määrä ulkoasuja joten onko se ihmekään jos tulee vastaan samannäköisiä sivuja.

  Mielenkiinnosta vain kysyisin, mitä tarkoitat että listan leffat ovat kaikki feikkejä?

  VastaaPoista
 20. Joo, mutta esim. Poughkeepsie Tapesissa sen väitettiin olevan tosi juttu, mutta aika moni katsoja väittää muuta. Minunkin mielestä yritetty tehdä vain aidon oloinen mutta feikkii on. Ja paranormal activitykin saataa olla aito, oli juuri suomessa ensi-ilta (amerikassa ollut 07 vuodesta asti).

  VastaaPoista
 21. Ei ole paranormal activity aito, ei perustu tositapahtumiin. On ohjaajan omien pelkojen ja painajaisten pohjalta tehty.

  VastaaPoista
 22. Ihan ensi-illassa Paranormal Activity oli jenkkilässäkin syksyllä. Toki on festareilla pyörinyt jonkin verran. Mutta fiktiivinen leffa se on.

  VastaaPoista
 23. Harmillista jos tämä blogi loppuu. Löysin tämän vasta pari kuukautta sitten ja omasta mielestäni täällä on ollut aika jäätävää kamaa. Varsinkin tuo tarina kaverista jonka pää levisi sen jonkun videon katsomisen jälkeen. Se oli ihan uskottava juttu. Muutamia hieman heikompia esityksiä ollut, mutta ainahan niitä on vaikka kuinka yrittäisi.

  VastaaPoista
 24. Kas kun täällä ei ollut juttua siitä Devil Kills-videosta...

  VastaaPoista
 25. SPUDRO SPÖRLÖRLÖÖÖÖÖ xDDDDDD

  VastaaPoista
 26. Hehhaa, kiitokset kirjottajalle. Rapula-ahistusiltapäivä meni oikein joutusasti tätä selatessa. :P

  VastaaPoista
 27. et hitossa lopeta !!
  kaveri anto linki tähä blogii ja olin iha taivais ku sain lukee tätä, rakastan kaikkii kummitus juttui, whatever vaiks oliski jotai feikkei.
  ps. tiäsin lähes joka ikisest tarinast et ne on keksitty kosk ainaki 2 on meiä suvus kiertämii juttui. si oon nähny noi kaikki elokuvat mist noit juttui ja tairinoit on :D
  joten aaaaaivan sama, tärkeet on vaa se et joku kerää näit juttui tänne:) ! jatka ihmees ja kirjota toki useemminki

  VastaaPoista
 28. Harmi jos lopetat. Erittäin hyvä blogi on ollut. :)

  VastaaPoista
 29. Milloinkas taas päivitystä luvassa? Hiljaista ollut parin viikon ajan..

  VastaaPoista
 30. vitu huora et lopeta >:C

  VastaaPoista
 31. Tuo hätäpuhelu on samantapainen kun Fallout 3 pelissä mutta kuitenkin täysin erilainen.

  VastaaPoista
 32. No osas arvata nuo jutut et on feikkejä mut älä vaan lopeta. Oli oikiasti mielenkiintoista ja pelottavaa. Hyviä juttuja joita voisit jatkaa

  VastaaPoista
 33. Noh noh. Tässähän on saanut tehdä mukavaa salapoliisityötä kun on saanut selvitellä noiden videoiden ja tarinoiden alkuperiä. Itse olen ainakin viihtynyt tutkiessa alkuperiä! Säännöllisesti tätä tsekkailen, ja tutkin taas mistä on kyse, mikä on mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 34. oisko päivitys mitään?

  VastaaPoista
 35. tämä blogi on ihan paskaa. pois kirjanmerkeistä ->

  VastaaPoista
 36. Oli koko-ajan selvää että nuo on feikkejä. tai no aitoja moderneja kummitus juttuja. tämä ei ole trollaamista nähnytkään. On näitä tosin ihan mielenkiintoinen lukea yksin pimeässä.

  VastaaPoista

 
-täsmähaku