tiistai 17. marraskuuta 2009

The Grifter

Klikatkaa kuvaa saadaksenne sen suuremmaksi:Alunperin ajattelin julkaista videon täällä. En ollut vielä nähnyt sitä itse, enkä uskonut sen olevan niin paha. Olin väärässä. "The Grifter" on sairain, järkyttävin ja häiritsevin asia minkä olen ikinä nähnyt. Laitoin tämän tänne pikemminkin varoituksena - jos törmäätte kyseiseen videoon, älkää katsoko sitä. Luottakaa minuun, se ei kannata. Tämä tulee kummittelemaan teidän unissanne kuukausia. Ihmisten väitetään saaneen psykooseja tämän katsomisen seurauksena, enkä ihmettele jos se on totta.

Video on hyvin vaikea löytää, ja hyvä niin. Toivon, ettei kukaan enää erehdy katsomaan sitä.

198 kommenttia:

 1. No mikset julkaise sitä videota jos sinulla se kerran on.

  VastaaPoista
 2. ^ "Toivon, ettei kukaan enää erehdy katsomaan sitä. "

  VastaaPoista
 3. Kiitti vaan kun kerroit, nyt mun mielenkiinto heräsi. :|

  VastaaPoista
 4. jos joku on nähny sen ni sais kertoo mikä sen pointti on? en todellakaan halua nähdä sitä kommenttien perusteella :S mut haluun kuulla mitä siinä tapahtuu?

  VastaaPoista
 5. ääärh mikset laita linkkiä ja isolla punasella tekstillä ettet oo vastuussa kenenkää mielenterveydestä? herätit nyt vaa mielenkiinnon!

  VastaaPoista
 6. Kannattaa blogin pitäjän miettiä, mikä on pelottavaa. Tämä artikkeli ei ollut. Ja grifterista kun olisi saanut niin paljon irti pienellä vaivannäöllä.
  "Katoin yhen videon ja se oli pelottava kuin mikä. En anna teille, koska niin pelottava."
  Ei oikeasti kovin hyvä ollut nyt tämä :/

  VastaaPoista
 7. "Tähän blogiin kerään oikeasti pelottavia juttuja, joita olen löytänyt netistä ja joiden vuoksi olen valvonut öitä koska olen ollut liian peloissani nukkuakseni."

  "En kuitenkaan laita blogiin liian pelottavia juttuja, mutta nauttikaapa vaan niistä ei-niin-pelottavista tarinoista, joista ei saa mitään tunnetta irti." :(

  VastaaPoista
 8. toi grifter on ihan sairas!! se kiers meillä yläasteella muistitikuilla oppilaiden välillä.. oli koulussa pari kuulutustaki siitä, ja kuraattori kävi parissa luokassa.. eli niille jotka ei oo nähny tota, nii siinä joku sairas pedari käy ottamassa nukkuvan vauvan kehdosta ja pudottaa sen maahan ja kuristaa sitä ja puree sitä ja kaikkee vitun sairasta nii kaua ettei se vauva enää hengitä, sit se paskiaine vaa vie sen takas sinne kehtoon ja lyö koko paskan kumoon.. oon käyny jopa psykologilla puhumassa tästä!

  VastaaPoista
 9. Toi video ei oo sit mikää lasten 2man1hammer video vaa iha oikeesti, se on traumaattinen, raastava, hirveä ja eikä sitä kannata katsoa IKINÄ. Toistan EI IKINÄ!!!

  VastaaPoista
 10. mistä se oikee kertoo?

  VastaaPoista
 11. link?
  onko pahempi ku de_ballen, 1 man 1 cupit ja kuvalaudan flashilanka yhteensä?

  VastaaPoista
 12. eikös tuota yritetty poistaa ihan jonkun viranomaisten taholta internetistä kun se alunperin nettiin pääsi.

  en yhtään ihmettele.

  VastaaPoista
 13. Linkkiä videoista kiitos!

  VastaaPoista
 14. joo herran jumala älkää ikinä katsoko sitä jos vaan löydätte!! siitä jää pysyvät traumat oikeesti, monen kuukauden jälkeenkin vielä muistan sen videon ihan kuin olisin äsken katsonut... mitään yhtä raakaa en ole ikinä nähnyt. kaveriini tuo vaikutti vielä pahemmin ja hän on joutunut käymään terapiassa :(

  eli unohtakaa se!

  VastaaPoista
 15. pelottava shitti on mun juttu... hommaan leffan

  VastaaPoista
 16. Paras neuvo ikinä: Älkää etsikö sitä.

  VastaaPoista
 17. Ei tässä mitään pedofiilia ole, vaan se mitä muistan niin joku roikottaa koiranpentua jonka ulina kuulostaa ihan lasten itkulta, outoja tauluja jotka sulaa seinällä, allas joka kuhisee matoja, kuolleita vauvoja, pelottavaa puhetta ja oudolla kielellä kirjotettua tekstiä. Erittäin sairas tekele...

  VastaaPoista
 18. kattokaa 3guys1hammer

  VastaaPoista
 19. pistäkää ny joku edes se linkki tänne ku jos tuo alkuperäänen kirjottaja ei voi sitä laittaa oon repiny jo perseeni ja paskonu tiiliä siä etties :o

  VastaaPoista
 20. Usko minua. Et. Halua. Nähdä. Tätä. Se on sairainta mitä olen ikinä nähnyt. Luovuta, äläkä etsi sitä enää. Sitä tuskin löytyy enää netistä, varmaankin kun se opiskelija teki itsemurhan (muistaakseni jenkeissä) nähtyään tämän. Itse en pysty unohtamaan...

  VastaaPoista
 21. Kyllähän tuo video voi vaikuttaa heikoimpiin mieliin itsessäni ei herättänyt mitään tuntemuksia ihan hyvin siinä oli saatu "kauhu" esiin mutta eipä siinä mitään kummallista ollut.

  VastaaPoista
 22. Jos se on jotenkin pelottava, se johtuu täsmälleen siitä että siitä pelotellaan ja hypetetään helvetisti etukäteen. Nyt sitä videota kehiin ja äkkiä niin jokainen saa itse päättää pelottaako!

  VastaaPoista
 23. noNii cmoon sitä videota pikkuhiljaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 24. joo oisi kiva jos kertoisit linkin.. ei oo mikää kivaa:

  "niin tänne kerrotaan MAAILMAN sairaimpia juttuja mutta silti en viitti antaa tätä sairasta videota teille. " cmoon rajaa dude.! nyt kun kerroit veikkaan että kaikki lukijat ettii videota 24/7 niinkun minäkin.

  VastaaPoista
 25. monta versiota tästä kyseistä videosta sit on? kerran täälä 2 eri tarinasta puhutaan vauvan puremisesta tai koirasta? joo se linkki olis iha kiva..

  VastaaPoista
 26. etkä sitten viittinyt edes kertoa mitä siinä tapahtuu?

  VastaaPoista
 27. kerrokko vaikka mitä siinä videossa tapahtuu ku kerran oot nähny sen

  VastaaPoista
 28. Videoahan ei oikeasti ole edes olemassa. Lukekaa kirjoittajan 2,3 ja neljäs lause. Mielestäni siinä lukee selvällä suomen kielellä, että kirjoittaja ei ole nähnyt videota ja sen jälkeen, että video on pelottavin, mitä hän on ikinä nähnyt.

  VastaaPoista
 29. Te täällä vaan hoette kuinka järkyttävä se on ym ja vaikka en haluaisi NIIIIN UTELIAISUUUTENI KASVAA JA KASVAA JA KASVAA
  Olisiko missään mahdollista nähdä tätä videoo?

  VastaaPoista
 30. http://www.youtube.com/watch?v=utX4kLhdwpM&feature=related


  Saaknks kysyy että mikä helvetin otus tää on.. tuli vaan mieleen ku rupesin kattelee näit videoit.. ?!

  VastaaPoista
 31. Aivan sairasta kuvastoa. Jotenkin se tuli painajaisiin yhä uudestaan kunnes ei enää oikeen uskaltanut nukkuakaan... En oo ikinä ollu entiseni ton katselun jälkeen ja siitä on jo vuosi aikaa. masentaa vaan ja koko maailma tuntuu kuolleelta...

  VastaaPoista
 32. HYI raiskaako se tota vauvaa tos yhes kuvassa:|

  VastaaPoista
 33. Kaveri näki sen videon reilu vuos sitten. Itki seuraavana päivänä ihan hysteerisenä, aikuinen mies. Joko pelleili tai video todellakin on juuri niin sairas, kuin kaveri sen kuvaili olevan. Saattaa olla hyvä, etten oo nähny sitä.

  VastaaPoista
 34. SE KUKA LÖYTÄÄ VIDEON POSTAA SEN TÄNNE

  VastaaPoista
 35. Tiedoksi kaikille! The Grifter video on siis olemassa, mutta sitä ei ole enää olemassa internetissä. Paitsi ehkä jossain todella oudolla sivulla, jota ei meinaa löytää, sekä on eri nimellä peitettynä. Itse sen aikanaan löysin ja etsin sitä taas. Se on jääny päähän, siten että niinkuin se olisi kummitteleva asia, mikä on pakko katsoa uudelleen, että siitä pääsee yli. Heikkohermoisille en todellakaan sitä suosittele ettette saa mitään pahoja unia tai pahoja traumoja.

  VastaaPoista
 36. Voi vittu saatana!!!! miks kertoo videosta ja sitten ei laitetakkaan videoo tänne..! vituttaa.. ei se niin paha voi olla. herkimmät ei sitten katso, niin ei tartte valittaa et miten kauhee se oli jne. -.-``

  VastaaPoista
 37. Miksi tänne sitä videoo ei voi laittaa? alkaa mielenkiinto heräämään, ja vituttaa kun kaikki sanoo videosta että "hui kamala, se on kauhea älkää katsoko!" nii haluaisin katsoa!!! videoo kehiin :O
  p.s.sekava viesti!

  VastaaPoista
 38. Vittu vois laittaa linkin siihen videoon! Ei tarvi tulla kertoo siitä videosta tänne jos ei linkkiäkään laita.. Usealla herää mielenkiinto kyseseen videoon!

  VastaaPoista
 39. Eli videossa rääkätään vauvaa?

  VastaaPoista
 40. Kun katsoin tuon ensimmäisen kerran, oli kuin mieleni olisi liuennut pimeyteen. Siitä asti tunne, jonka olin aiemmin kokenut vain hirveimmissä painajaisissani, on ollut pysyvä osa elämääni. Tästä maailmasta löytyy jotain niin mustaa, että se jättää häiritsevimmätkin kuvaelmat helveteistä täysin mitättömiksi. Uskokaa kun sanon, että haluatte pysyä siitä mahdollisimman kaukana.

  En ymmärrä, miksi kukaan haluaa lietsoa mielenkiintoa näin puhdasta pahuutta kohtaan.

  VastaaPoista
 41. "No mikset julkaise sitä videota jos sinulla se kerran on."

  Ja samalla saada mahdollinen tuomio materiaalin levittämisestä joka on siis ilmeisesti virkavallan toimesta poistettu? Miettikää ihmiset...

  VastaaPoista
 42. Sanokaa nyt vittu kaikki mitä siinä tapahtuu jos ootte kerran nähny sen!!!! tai pistäkää linkkiä!!! prkl

  VastaaPoista
 43. On se ny kumma ku tänne pitää laittaa jtn että voi ku se on pelottava ja älkää ikinä yrittäkö ettiä sitä tai kattoa? Toi "pelottelu" vie meidät kaikki hermoromahduksen partaalle ennemmin tuo video ku siitä ei voi linkkiä tai videota laittaa. Kenenkäs vika se sitte on?

  VastaaPoista
 44. Mä en ymmärrä miks kukaa edes haluaa nähdä jotai noin sairaalta kuulostavaa :<

  VastaaPoista
 45. Onko mahollista saada blogin pitäjältä sähköpostiin tuo video? Ois kiva nähä kuinka järkyttävä se on!

  VastaaPoista
 46. Tuota videota ei minkään googlen avulla helposi löydetäkään.. Eikä muuten edes kannata yrittääkkään etsiä. IHAN TOTTA!

  VastaaPoista
 47. Luettuani kommentteja läpi tuntuu, että en todellakaan halua nähdä tuota videota. Pelkästään siitä kuuleminen saa ihon kananlihalle.... Tässä maailmassa on asioita, joita ei ole tarkoitettua filmattavaksi tai nähtäväksi.

  VastaaPoista
 48. Voisiko ihmiset jotka ovat kyseisen videon nähneet vastata selkeästi muutamaan kysymykseen.
  Miksi itse katoit videon?
  Mitä muutoksia sinussa tapahtui?
  Mitä viedeossa tapahtui?
  Miltä sivulta löysit videon?
  Ja mistä tiedät että se oli aito grifter?

  VastaaPoista
 49. Olen nähnyt videon ja vastaan.
  1. Katsoin videon koska olin hyvin utelias.
  2. Tulin masentuneeksi, pelkäsin yksin olemista, unettomuutta.
  3. Matoja, epämuodostuneita ihmisiä, verta vuotavia vauvoja, sydämmen lyönti ääniä, raskasta hengitystä, sairasta kuvitusta.
  4. En muista, siitä on vuosi aikaa. Se oli jokin hyvin saman tapainen kuin tämä.
  5. Vertaat kuvia noihin yläpuolella --^

  VastaaPoista
 50. Mä haluun nähä ton videon, siitä tuli mulle pakkomielle, aion saada sen jostain vielä käsiini

  VastaaPoista
 51. Yhh...Tässä kun luin nuo kommentiti, alkoi väkisin oksettamaan. Miten ketään täysijärkistä voi kiinnostaa nähdä, kun joku kiduttaa vauvaa tai piikittää koiraa?? Itse en ole videota katsonut, mutta en aio katsoakkaan.

  VastaaPoista
 52. OLKAA YSTÄVÄLLISIÄ JA VASTATKAA TÄHÄN, KIITOS! :-) En voi mitään uteliaisuudelleni, vaikken kys. videota varmasti koskaan uskaltaisi kommenttienne perusteella katsoa.
  ELI, Onko tämä video todellinen? Tapetaanko videossa siis OIKEASTI vauvoja tms? Vai onko video feikki, kuvattu jossain studion kaltaisessa paikassa tehosteita ym. käyttäen, kuten kauhuelokuvat?

  VastaaPoista
 53. Näin joskus viime vuonna ja äkkiäkös se poistettiinkin.
  1. Katsoin samasta syystä, kuin kaikki muutkin. Kuulin videosta ja sitten heräsi mielenkiinto.
  2. No sanoisinko "cannot be unseen", eli toi koko helvetin materiaali syöpyi verkkokalvolle ja eikö se sitten sieltä mieleen tullutkin jatkuvalla syötöllä. Aluksi ei uni tullut, mutta sitten kun vihdoin uneen pääsi niin pelkkiä painajaisia joihin liittyivät yleensä videon tapahtumat.
  3. Sisällöstä on jo kerrotukin täällä. Ei sinänsä mitään erityistä gore-mättöä, se on jo nähty niin moneen kertaan. Tämä se vaan on sanoin kuvaamattoman häiritsevä video. Sanoisin että videon katseleminen tuntuu ja näyttää painajaiselta. Ei tässä mitään punaista lankaa ole, vaan toinen toistaan järkyttävämpiä ja häiritsevämpiä tapahtumia. "Ääniraita"kin on itsessään pelottava. Huutoa, kuolonkorinaa, epämääräistä puhetta ym.
  4. Oli jollain perus upload-sivustolla, esim. rapidshare.
  5. Kuvat näyttäs olevan screenshotteja siitä

  En tiedä sitten oliko hyvä vai huono postata varoiteusta tälle sivulle. Monilla heräs mielenkiinto, mutta jotkut tajus olla etsimättä koko videota. Itse en olis katsonut, jos olisin tajunnut. Tää vaan on jotain semmosta psykologista paskaa joka vaikuttaa mieleen suoranaisesti. Joku jossain foorumilla puhu kans juttua että tätä ois käytetty sotavankien psykologiseen kidutukseen.

  VastaaPoista
 54. Löysin ton videon... Ja voin kertoa että älkää yrittäkö ettiä sitä!

  VastaaPoista
 55. Joo oon tässä nyt lisännyt koneella olo aikaa muutamalla tunnilla... Kuuntelen musaa ja olen elämäntehtäväkseni ottanut The Grifterin löytämisen. Minä en enää nuku, kun en pysty olla ajattelematta The Grifterin löytämistä. Haluan tulla pelkoon, johon luulin tulevani lukemalla blogia.

  No Paranormal Activity tulee nyt suomeen 2009.. Amerikassa se on ollut jo vuodesta 2007.. Taidanpa katsoa sen ja toivoa että se laittaa enemmän kauhua pääni sisälle kuin tämä ns. oikeesti pelottavia kauhujuttuja sisältävä blogi.

  VastaaPoista
 56. En yhtään ihmettele, että joku on surmannut itsensä The Grifterin nähtyään. Tapauksia on pakko olla useampikin kuin yksi, koska video ehti olla jonkin aikaa suhteellisen helposti löydettävissä. Mutta vaikka en itsekään ole saanut elämästäni minkäänlaista iloa sen nähtyäni, en voi kuvitellakaan tekeväni tuollaista. Syynä on hirveä kauhun tunne sitä kohtaan, mitä saattaa olla kuoleman takana. The Grifter tuntuu nimittäin viittaavan osittain asioihin, jotka eivät ole sellaisinaan mahdollisia tällä olemassaolon tasolla.

  En anna koskaan itselleni anteeksi sitä, että menin pilaamaan loppuelämäni lapsellisella uteliaisuudella.

  VastaaPoista
 57. HEI, voisko joku ystävällisesti kertoo, että mitä täs tapahtuu ? rääkätäänks tässä siis jotain vauvaa vai onko siinä noita matoja ja epämuodostuneitas ihmisiä yms ? JOS KERTA OOTTE NÄHNY, niin voitteko kertoo, täällä varmaa aika moni haluis tietää ku sitä ei voi nähdä. Kiitos.

  VastaaPoista
 58. VOI SAATANAN KILINVITUT LISÄTKÄÄ SE LINKKI NYT TÄNNE! Ei sitä sitten taida edes olla kun kukaan kusipää ei voi sitä tänne lisätä -.- HUOH

  VastaaPoista
 59. Heh.. Tuli mieleen. KaiPr:n SPOL-valintatestissä mitataan henkistä kanttia, ja siellä auditoriossa kaiken muun ohessa näytettävä kuvitus on kutakuinkin tällaista: "Matoja, epämuodostuneita ihmisiä, verta vuotavia vauvoja, sydämmen lyönti ääniä, raskasta hengitystä, sairasta kuvitusta".

  Näin ainakin kun minä kävin siellä jokunen vuosi takaperin.

  VastaaPoista
 60. Se ei ole video. Se on jotain muuta, joka vain manifestoituu videon muodossa. Kaikkeen ei kannata sekaantua. Kaikelle ei kannata itseään altistaa.

  VastaaPoista
 61. Siis vakavasti ottaen... Mikä kauhea pakkomielle on nähdä video, joka vaikuttaa omaan mieleterveyteen!? Kaikki valittavat, ettei sitä ole täällä, mutta tulikohan mieleen, ettei sitä siksi kannata laittaa, koska vaikka ei siitä itse joutuisi vastuuseen, ei kukaan halua aiheuttaa muille sitä, mitä video aiheuttaa! Varoituksia ei oteta vakavasti ja sitten on turha itkeä, kun koko elämä ja henkinen hyvinvointi onkin kääntynyt aivan päälaelleen. En ole nähnyt, enkä halua nähdä tätä videota. On asioita, jotka vaikuttavat henkiseen hyvinvointiin ja jos monet ihmiset sanovat, ettei videota kannata katsoa, niin miksi hemmetissä sitä sitten pitäisi katsoa? Voisi nimittäin luulla, että ne onnettomat, jotka ovat videon nähneet, tietävät paremmin, kuin marisijat, jotka eivät viitsi ottaa asioita vakavasti ja jotka eivät voi mitenkään ymmärtää, kuinka kauhea video voi olla! Eräs ystäväni sanoi, että uteliaat ihmiset ovat nälkäisiä vaarallisempia eläimille... Mutta nähtävästi uteliaat ihmiset ovat kaikista eniten vaaraksi itselleen!

  VastaaPoista
 62. mä haluun nähä ton oikeesti mist sen voi löytää! nyt etin sitä koko ajan ja saan sydärin ku en löydä! auttakaa mua ja lähettäkää joku linkki mulle, tutti.tuutti@hotmail.com osotteesee kiitti ku pelastatte mun hengen :D

  VastaaPoista
 63. eikä! mä löysin sen ja hyi ette todellakaan haluu nähä sitä. ite olin aluks sillee et pahat ja pelottavat jutut on just siistei mut hyi tosta jäi traumat ei toi varmaa lähe ikinä pois. siis se mitä sain selville täältä siit videost ei kuulostanu pahalt mut melkee yrjösin ku näin. oikeesti tiiän mitä aattelette täst kommentist mut jättäkää väliin! mä en oo heikkohermonen rakastan kauhuu mut toi oli liikaa...

  VastaaPoista
 64. tuuttix anna se mulle: kalle-v@hotmail.com

  korvaan sen jotenkin

  VastaaPoista
 65. Ai että mua raivostuttaa tämmönen lapsellisuus ja idioottimaisuus! Moni on jo sanonu et tää video (tai mikä lie) on kamala ja sairas, niin onko ihan pakko vänkää? Muaki ehkä alus vähän kiinnosti tää, mut nyt ku oon lukenu näitä kommentteja niin oon täysin sitä mieltä etten haluu tulla tätä ikinä näkemään. Kasvakaa aikuisiks, jotkut asiat voi ihan oikeesti olla traumaattisia ja pelottavia.

  VastaaPoista
 66. katsoin sen, eikä kyllä ollut kummoinen... sellasta the ring -kamaa.

  VastaaPoista
 67. haluasin nähdä kyseisen videon. lähettäkää linkkiä osoitteeseen jone687@hotmail.com. KIITOS!

  VastaaPoista
 68. Eihän se ole aito the grifter jossa on jotain psykedeelistä paskaa kuten niitä matoja jne.. Ymmärtääkseni siinä aidossa videossa se tyyppi tekee sille vauvalle sairaita asioista?

  Ja joo, sen verran olen tästä juttua lukenut että ymmärrän: video ei sovi todellakaan heikkohermoisille!!

  VastaaPoista
 69. Hiivatti alko omakin milenkiinto heärtä ku lukee noit kommenttei jokka on nähny tän... en tosin tiiä miks joghtuu vissii siit että olen olen tyhmä ja utelias =D

  VastaaPoista
 70. Eipä ollut video mistään kotoisin, perus pelottelua.

  VastaaPoista
 71. Kaikki jotka haluaa videon lähetettävän teille, pistäkää spostinne näkyviin, pistän linkin teille.

  VastaaPoista
 72. jaska87m@yahoo.com linkkiä tänne

  VastaaPoista
 73. enkeliniivet69@gmail.com

  laittakaa tuohon se linkki, kiitos!!

  VastaaPoista
 74. Suosittelen sitten teitä joille tämä video saapuu miettivän vielä kahteen kertaan mihin itsensä tunkee.. Video on aito, ja tosiaan niin sairas, että minunkin unet liittyvät sillointällöin edelleen tuohon videoon ja painajaiset ovat jotain hirveää

  VastaaPoista
 75. Aika huono oli, perusmättöö..
  5/10

  VastaaPoista
 76. Tuuttix sama homma. Haluan nähdä sen , enkä vaan lukea nuita juttuja! pliis widberg_7@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. epäilen kyl, mut miten vaan

  sofija.ella@gmail.com

  VastaaPoista
 78. widberg_7@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. flyingpegasos@gmail.com
  Kiinnostunut olisin. Joka tapauksessa aion poistua, niin siitä mitään haittaakaan ole.

  VastaaPoista
 80. flyingpegasos@luukku.com
  Poistun pian jokatapauksessa, siitä haittaakaan ole.

  VastaaPoista
 81. Se video joka on saatavailla mm. youtubesta ei ole aito Grifter. Siinä on kyllä matoja ja psykedeliaa, mutta aitoa versiota ei ole enää saatavilla.

  Toi video minkä olette todennäköisesti nähneet kun sanotte "ettei ollut kummonen", on pelkkä kunnianosotus mutta surkea räpellys verrattuna aitoon.

  VastaaPoista
 82. jep kalle-v@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. kiitos sain sen. noh joidenkin mielestä melko radikaali, mutta perus mättöä.. 3/10 voisin sanoa, aitous kyllä kukoistaa. Tuntuu aidolta ja varmaan onkin..

  VastaaPoista
 84. Linkkiä mullekki jos tää muka oikeesti on olemas. Email on Grifteri@wippies.com

  VastaaPoista
 85. tahtoo nähä kans! 8) hateykittey@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. elisa.156@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. mmareninen@gmail.com kitoos :)

  VastaaPoista
 88. angel--04@luukku.com LINKKI

  VastaaPoista
 89. straiffi@yahoo.com url plx

  VastaaPoista
 90. Linkkiii
  Matias.Waris@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. all.in@luukku.com linkki kiitos

  VastaaPoista
 92. gurney_h@windowslive.com

  VastaaPoista
 93. Video, josta suurin osa sanoo, ettei ole pelottava ei ole aito Grifter. Mm. youtubessa löytyy The Grifter, mutta sen kommentissa on vain yksi lause "this is not the video you are looking for." Ainoa netistä löytyvä grifter siis juurikin on feikki-grifter, ja videon selityskin sen kertoo avoimesti. Aito grifter, se voi olla jossain yksityisessä palvelimessa salasanojen takana, ja sitä ei löydy google-hausta. Sinun pitää tietää se osoite itse, ja salasana sinne. Miten sitten saat sen osoitteen? Sinun pitää tuntea joku, joka sen tietää. Ja ne, jotka sen tietävät, eivät sitä halua tai enää pysty jakamaan.
  The Grifter on piilossa, ja se pysyy piilossa.

  VastaaPoista
 94. dabiatio@filzmail.com

  VastaaPoista
 95. kallekukko123@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. tähän osoitteeseen enkelinsiivet69@gmail.com

  VastaaPoista
 97. emoscreamolove@hotmail.com
  kiinnostaa!

  VastaaPoista
 98. painless_soul@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. assassin2_@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=1267578&t=1267578 näinkin voi käydä.

  VastaaPoista
 101. Minulla alkoi mielenkiinto herätä.
  Olen etsinyt tues mistä ja ties kuinka kauan, mutta en ole löyutänyt yhtä ainutta järkevää sivua millä se voisi olla. Jos joku tietää osoitteen niin toivon, että se linkittäisi sen tänne. En toki käske, mutta haluaisin saada milenrauhan ja katsoa sen videon.

  VastaaPoista
 102. sä näköjään (anonyymi) tiiät miten sen löytää ja et sinne tarttee salasananki sinne sivuille. voitko siis kertoa sen p

  VastaaPoista
 103. fiuiui@hotmail.com < LINKKIÄ SINNE NYT

  VastaaPoista
 104. Miten musta tuntuu et jos tän videon kattoo, niin tulee kaikkea muuta paitsi mielenrauha. Miettikää vähän. Ihan oikeesti.

  VastaaPoista
 105. tty-ty-ty-t-y-t-yt-TYLSÄÄ!!

  VastaaPoista
 106. pistä mullekkin : ysinolla@netti.fi

  vaikka tuskinpa se on se aito ja alkuperäinen, jos mitään videota sulla edes on.

  VastaaPoista
 107. emankar@suomi24.fi <<-- sinne kiitoos

  VastaaPoista
 108. minäkin ottaisin miellläni vastaan anna.m.m@suomi24.fi

  olen nähnyt elämässäni jo niin paljon ettei tälläinen video maailmaa kaataisi.

  VastaaPoista
 109. xxxxxxxxxxxxxaeonflux@luukku.com

  VastaaPoista
 110. mullekkans
  pinjaa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. mulle vaan se.

  mio--94@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. sampo.lamberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Edelleen linkkiä odottelen.. Grifteri@wippies.com

  VastaaPoista
 114. LÄHETTÄKÄÄ MULLEKKI!

  Kiehtoo, aivan liikaa.
  ossa: suttunen@gmail.com

  VastaaPoista
 115. nappihousu@hotmail.com TUONNE SE LINKKI KITUUUS!

  VastaaPoista
 116. pojjaat pojjaaaaaaaaaat,,,,, vieläkö täällä? hankkikaa elämä

  VastaaPoista
 117. Tännekans videoo
  krooh_pyyh1@hotmail.com

  VastaaPoista
 118. mullekki saa lähettää... cursey.kankaanpaa@hotmile.com
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 119. deletionquality@gmail.com <--

  VastaaPoista
 120. Joskus rottenin kaltaisen sivuston kautta löytyi lataus linkki. JA VOIN SANOA ETTÄ SIINÄ VIDEOSSA KAIKKI ON PÄIN HELVETTIÄ. Ensimmäisen 30 sekunnin aikana tulee jo niin häiriintynyttä materiaalia että en TODELLAKAAN katsonut loppuun asti, pikakelauksella näytti että lopussa vauvakohtauksen jälkeen suolestettiin elävää hengitysvaikeuksista kärsivää koiranpentua.
  Miettikää siitä oletteko valmiita katsomaan kyseisen videon.

  Lisäksi videossa on jotain mitä on hankala selittää, se liittyy audiovisuaalisuuteen ja on verrattavissa videoon youtube 666

  VastaaPoista
 121. Ihmettelinkin miksei kukaan ollut maininnut vielä sitä pahuksen koiranpentu :(

  VastaaPoista
 122. zagari@hotmail.com <---linkkiä tonne

  VastaaPoista
 123. Löysin tällaisen latauslinkin:

  http://www.fileshost.com/download.php?id=BDA495621

  En ole itse ladannut, enkä tiedä, mitä video sisältää vai sisältääkö se mitään. Kuitenkin väitetään, että kyseessä olisi aito The Grifter / Chronology / chorzx.avi -tiedosto. En suosittele ketään lataamaan haittaohjelmien pelossa, mutten kiellä lataamastakaan, koska jos joku haluaa tuon niin pahasti nähdä, että on valmis tietokoneensa vaarantamaan, vastuu ei ole minulla. Etsisitte sen kuitenkin jostain.

  VastaaPoista
 124. joku_joku_1@hotmail.com

  tänne myös!

  VastaaPoista
 125. siljamoii@hotmail.com oon kiitolline jos lähetät linkin

  VastaaPoista
 126. http://www.fileshost.com/download.php?id=BDA495621 latasin ton mut vaatii salasanan että saa purettua winrarilla

  VastaaPoista
 127. HEI SITÄ VIDEOO KAIPASIN ENKÄ MUITA LINKKEJÄ !
  siljamoii@hotmail.com
  ja onks toi video oikeesti olemas ? jos joku tietää sen mist sen voi kattoo nii ystävällisesti laittaa linkin eikä mitää valita et kuinka kauhee se on !!

  VastaaPoista
 128. kauheaapina@hotmail.com
  Saisko linkin tuonne oikeaan The Grifter videoon kiitos! : )

  VastaaPoista
 129. Saisko linkin?
  puliasd1@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. oon nähny ton videon ja voin sanoo et pelkään kaikkee nykyää

  VastaaPoista
 131. Mua jäi pahasti häiritsemään kun luin näitä kommentteja, siis joo saatan jopa ite uskoa sen et se on kauhee jne. Mut ei oikeesti mikään leffa voi olla niin kauhee. Mä ite uskon vasta sitten ku ite näen sen. Linkitä mulle jooko? Sitte voin luvata, että tunnustan vaikka koko maailmalle että olin niin väärässä, mut oikeesti haluan nähdä sen koska oon kuitenki itekin suhteellisen sairas eikä mikään mua oikeen järkytä (tai ainakaan ole vielä järkyttäny) Sitte ku oon nähny sen ja olen samaa mieltä muiden kanssa, ni liityn teidän armeijaanne. Kiitos. vampirehunter_93@hotmail.com linkitä mulle, ok?

  VastaaPoista
 132. roosa_s94@hotmail.com
  linkki plz. kiitos :)

  VastaaPoista
 133. Mullekkin linkki kiitos, roosa_s94@hotmail.com

  Pakko nähä se

  VastaaPoista
 134. : | Tässä on sitten se kaikkien haluama video. MUTTA haluan varoittaa että katsot tämän sitten omalla vastuulla, tämä video aiheuttaa todistetusti mielenterveydellisiä ongelmia, en ihmettele YHTÄÄN jos joku haluaa tappaa itsensä tämän videon nähtyään! http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0

  VastaaPoista
 135. se OIKEA video, kiitos

  mio--94@hotmail.com

  VastaaPoista
 136. Turhaan lähettää sähköpostejanne.
  Amerikan poliisien toimesta video on hävitetty internetin perimmistä pohjista, sitä ei enää löydy. Kyllä se jollain yksilöllä voi olla mutta internet julkaisu on rankaistava rikos muiden ihmisten psyykkisyyden puolesta.

  VastaaPoista
 137. ÄFÄFÄFÄFÄFFÄFFFF FUCK YOU. ei vaa voi laittaa sitä tänne-.-

  VastaaPoista
 138. joku joka on nähny se ni voi laittaa iha pikkutarkka-selitykse mitä siinä videossa tapahtuu nii uskon että sen jälkee kovi moni ei enää haluis nähä sitä.. ja muutenki moni haluu tietää mitä tapahtuu vaikka ei kattois(: esim minää::DDD

  VastaaPoista
 139. Katsoin eikä jääny häiritsemään

  VastaaPoista
 140. mai-mai5@luukku.com
  linkkii? Oon sairaan halukas näkemää tän :3

  VastaaPoista
 141. Onko mahollista joutuu mielisairaalaan ton The Griftrin takii? Ku serkku väittää et sen kamu joutu mielisairaalaan ku näki ton o.O

  VastaaPoista
 142. katoin sen oikeen videon eikä siin ollu mitää, vittu ootte heikkoja

  VastaaPoista
 143. ite olin hoidossa 2 viikkoo ku katoin grifterin ummatkii osat...
  SIITÄ SIIS OLI AINAKIN 2 OSAA!!!
  en tiedä milloin videot oli poistettu elämäni hirvein kokemus,hyvä että poistettiin vielä näen (harvoin) painajaisia siitä samalla minusta tuli läheisriippuvainen enkä pysty olemaan yksin...

  VastaaPoista
 144. haluisko joku kertoo et toi video mikä oli linkitetty et sen voi lataa tuolta nii onko se mikää vai onko siinä niitä jotai haittaohjelmia? :D

  VastaaPoista
 145. ainakin selitykset siitä videosta kuulostaa että video on tylsä eikä saisi mussa aikaan muutakuin pientä pelkoa. taas jotain legendajuttua ja suurin osa ihmisistä nähny vaan ton feikkiversion. haha nössöt.

  VastaaPoista
 146. ONKO SE TÄMÄ VIDEO!?!?!?!?!?!?
  http://www.youtube.com/watch?v=Ysqh1uzqGrc

  VastaaPoista
 147. Näin tuon videon. TE ETTE TULE NÄKEMÄÄN SITÄ, SE OLI KAVERINI MUISTITIKULLA, JA OIKEASTI POLTIN SEN MUISTITIKUN. TE ETTE HALUA NÄHDÄ SITÄ. TE ETTE SAA NÄHDÄ SITÄ. TE ETTE NÄE SITÄ! PELKÄÄN SITÄ ENEMMÄN KUIN MITÄÄN KOKO MAAILMASSA! JOS TÄMÄ TRAUMA VIELÄ JATKUU, TEEN ITSEMURHAN. JA VAIN SEN TAKIA ETTÄ NÄIN SEN VIDEON, JOUDUN VARMASTI HELVETTIIN.

  VastaaPoista
 148. Hahah! Mitä sontaa. Vitun nössöt pelkää jotain videota. Eipä ole pitkään aikaan tullut netissä mitään vastaan, joka olisi säväyttänyt millään tavalla.

  VastaaPoista
 149. Mahtaa olla heikko mieli, jos jostain videosta järkyttyy eikä suostu edes postaamaan eteenpäin.

  Jännästi kuitenkin on paljon aiheettomampaa kamaa liikkeellä netissä, eikä poliisit sitä voi poistaa netistä perin pohjin? :)Ihme paskaa tämäkin, koko video on varmaan vähän paranormal activityn tasoista paskaa.

  VastaaPoista
 150. Voi lollit ootte tyhmiä! :----D

  VastaaPoista
 151. http://sharecash.org/download.php?file=192628

  Tuolta saa sen ladattua. En kyllä silti suosittele.

  VastaaPoista
 152. "video on hyvin vaikea löytää"

  vittu googlasin "the grifter.avi" ja eka sivu oli täynnä linkkejä jostai voi ladata. Ja ketä kiinnostaa fake paska. Sivu käännetty tyyliin google translatella ja korjailtu "pieniä" virheitä sanoissa.

  Kirjoittajan/ylläpitäjän pitäis mennä itteensä ja painua vittuun pelottelemasta pikkutyttöjä vanhoilla perinteisillä kauhutarinoillaan joilla on perää yhtä paljon kuin pekan röörillä.

  VastaaPoista
 153. Eikö joku voisi vain ystävällisesti laittaa sen videon linkin tänne, jos on oikeasti löytänyt sen pitkän alkuperäisen version? Jokainen katsoo sen omalla vastuullaan.

  Btw, Video linkissä (NICK) on jotain clippejä siitä oikeasta versiosta(?)

  VastaaPoista
 154. Ei vittu te ootte idiootteja! Jos tällänen video olisi olemassa, niin kyllä se internetissä olisi. Et voi piilottaa näin suurta suosiota saanutta videota internettiin. Johtopäätös: Videota ei ole olemassa.

  VastaaPoista
 155. http://x.datchan.org/index.php?title=The_Grifter

  en tiiä, tuolla on joku video, en ite kehtaa katsoa :D voi olla feikkikin, mene ja tiedä.

  VastaaPoista
 156. Aikaa sitten jo paljastettu feikiksi :) Turhaan vingutte olematonta videota :D

  VastaaPoista
 157. http://www.youtube.com/watch?v=j5C6X9vOEkU
  en tiedä onko video aito, mutta IHAN KAUHEA ON KYLLÄ. jos ei ole aito, niin voin kertoa että aito on sitten 100000000000000000 kertaa pahempi!!!!!!!!

  VastaaPoista
 158. mutta jos tällainen video nyt leikisti onkin olemassa niin millainen ihminen sellaisen tekisi ja miksi :s

  VastaaPoista
 159. Eli, olen lukenut The Grifteriin liittyviä keskusteluja paljon ja voin ymmärtää hyvin näitä kirjoittajia jotka pyytävät ihmisiä pysymään poissa kyseisestä videosta. En itse ole nähnyt videota, olen kyllä utelias, mutta hillitsen itseni koska olen _TODELLA_ herkkähermoinen!Uskon että näillä henkilöillä jotka ovat katsoneet tämän videon eivätkä siitä halua puhua, on todella hyvä syy siihen.

  Kaikki mitä videosta on kerrottu, tapahtumien kuvaukset yms, eivät välttämättä näin karkeasti kuvailtuna kuulosta pahalta mutta se, kuinka hirveäksi sen voi videolle kuvata, on todellakin eri asia. Monet ovat saaneet psyykkisiä oireita tästä, masennusta, unettomuutta ja he eivät vain saa videota mielestään, se on kirjaimellisesti mahdotonta.

  Olen myös kuullut että videossa välähtelee kuvia niin nopeasti ettei sitä edes tajua, mutta kuvat vain painuvat alitajuntaan, tämäkin aiheuttaa videoon tuon hirveän pelottavuuden. Suosittelisin ettette yritä löytää tätä videota, ja sen levittäminen lopetettaisiin. Vaikkei aitoa versiota olisikaan saatavilla, taitavia kopioita on varmasti liikkeellä. Ja myös tämä juttu että onko video aito, en osaa sanoa onko video aito vai ei, mutta selvästi siitä on todisteita että tämä netissä on ollut ja se on järkyttänyt monia ihmisiä. Viranomaisetkin ovat sitä yrittäneet netistä poistaa joten ei tämä täysin harmiton pikku video voi olla!

  Voisin kuvitella että videon tekijä ei ole ollut täysin terve järkinen jos jotain niin sairasta kuin vauvan hengiltä kiduttaminen yms on halunnut taltioida videolle, ja vielä kun miettii miten hän on pystynyt sen tekemään, onko hän itse kuvannut se kaiken materiaalin? Tottakai, voihan joku vain huvikseen tehdä tämän videon, itse näyttelemällä, klippejä keräämällä vai miten, en osaa sanoa, muuta kuitenkin vain huvikseen.

  En halua ketään tällä kommentilla tuomita, vaan halua saada ihmiset ymmärtämään mitä vaikutuksia videolla voi olla, ja vaikka itse olisitkin rautahermoinen, ei se takoita ettetkö voisi silti saada psyykkisiä ongelmia materiaalista. Kehottaisin kaikkia miettimään vielä enemmän kuin sen kaksi kertaa uudestaan, onko tämän videon levittämisessä mitään järkeä. Sivustoilla varmasti liikkuu uteliaita ihmisiä, joiden hermot eivät tuota materiaalia kestä, muuta eivät vain pysty hillitsemään kiusausta. Tästä hyyvinkin voi koitua pahat traumat joista ei välttämättä pääse koskaan eroon!

  VastaaPoista
 160. linkkiä videosta milaaah_96@hotmail.com kiiiitoooooos>

  VastaaPoista
 161. hahahaa repeilen tääl:D älkää olko naurettavia, koko videota ei ole olemassakaan ja se siitä.

  VastaaPoista
 162. Jos joku on tuon alkuperäisen löytänyt, tai vastaavaa, pistäkää linkkiä
  Unskiiiiiii@hotmail.com

  Siinä on 7 i'tä..

  Kiitos.

  VastaaPoista
 163. Ensimmäistä kertaa kuulen Grifteristä. Olen aikaisemmin kuullut ja nähnyt pahoja videoita, kuten yhdellä Urban Legends -sivustolla olleen videon, joka pelotti meitä ala-asteella. Siinä on talo, jonka käytäviltä löytyy tapettuja ihmisiä. Yhdessä huoneessa pitää tuijottaa muutaman sekunnin ajan nurkkaan ja videon tekijä kehottaa videolla katsomaan tarkemmin. Ja kun katsoo oikein tarkasti, hyökkää nurkasta joku nelinkontin liikkuva nainen, jolla ei ole leukaa.

  Tämä Grifter alkoi kiinnostaa muakin, mutta nähtyäni sen trailerin päätin etten halua nähdä sitä. Trailerilla, jonka äsken löysin, kuhisee raadonsyöjämatoja ja joku kävelee käytävässä sydän pamppaillen. Sitten on joku paha mies, joka ottaa lihaveitsen ja alkaa kiduttaa vauvaa. Vauva itkee ja huutaa tuskissaan ja setä vaan silpoo ja heittelee. Vauvan silpomisen olisin ehkä jotenkuten kestänyt, mutta se koiran suolestaminen. Ei. Älkää katsoko.

  YouTube 666 on paska video, mutta katsokaa mieluummin sitä. Ja rickrollailkaa tai katsokaa anoreksiapornoa tai vaikka Saddam Husseinin teloitus, mutta älkää Grifteriä.

  VastaaPoista
 164. Täällä vaan hehkutetaan sen pätkän kauheutta. Ja vaikka kuinka porukka totee, et mielenterveys menee niin oma on asiani, jos se sit itsellä menee, joku saa luvan linkittää sen sähköpostiin ryo-chan@luukku.com
  kiitos
  (rajojaan pitää koetella, ja koska pätkäähän ei tarvitse loppuun asti katsoa jos siltä tuntuu, niin mikä ongelma siinä sitten on)

  VastaaPoista
 165. Koko juttu on feikki.. fiktioo, teatteria, elokuvaa.. pojat puhuu omiaan täällä.. et jos pelottaa ja tekee mieli tehä itsemurha :D lyhytekauhuelokuvan takia :D antakaa mun nauraa.. hahah!

  VastaaPoista
 166. TIEDOKSI HITAILLE! "grifterin" kuvakaappaukset on tsekkiläisestä elokuvasta little otik. Koko juttu on pelkkää massahuijausta, joka olis pitäny allekirjoittaneenkin heti tajuta.

  VastaaPoista
 167. grifteri on pelkkä 4chan hörhö sivuston aikaansaama massahuijaus. nämä "kuvakaappaukset" ovat tsekki elokuvasta little otik, eli bosted te kaikki kertoilijat prkl

  VastaaPoista
 168. no voi vittu sentää oikeesti :D mää en sit clippii oo nähny ja noitte juttuje perusteel en kyl tuu varamaa löytääkkä mut niille ketkä siit on pöpilää joutunu, vitun nössöt, porukkaa lahdataa minuuttain sellasil tavoil mitä toi teijä vitun opiskelia paskakloppi videonne eijj oo nähnykkä, tää saattaa kuulostaa tyhmält aika varmasti, mut vittu ne jotka tajuu mitä mä meinaan ymmärtää mun pointin.. Älkää vaivatko itteänne jonku saatanan videon takia, palatkaa vitun tissiposket TOSIELÄMÄÄN VITTU SE ON VIDEO! Ehkä siin joo aika raa'al taval laitetaa jonku toukka kylmäks, mut hei vittu tollast tapahtuu joka päivä -.- tässä tapauksessä joku pässi on vaa päättäny filmaa sen, te ootte kuitenki jumalauta suomalaisia ettekä mitää vitun nössöjä, ottakaa ittestänne niskasta kiinni

  VastaaPoista
 169. No huhhu tommosta paskaa mitä hyödytte jos näätte sen , jos on oikeesti raaka mitä menetät ajattele? onko nyt noin helvetin kiva nähdä jotain kauhuleffaa menkää vittu mielummin Pelaamaan jotain sun ikäsille peliä mut ... älkää kattoko , jos on järkee niin ette kato mut .. oma on elämänne

  VastaaPoista
 170. No eikö vieläkää porukalle mee jakeluun että tuota pitkää versioo ei oo olemassa, koko juttu on feikkiä, joka lähti monia vuosia sitten 4chanilta liikenteeseen. Turhaan spekuloitte tätä ja turhaan etitte, wanha ku taivas ja feikki. Case closed.

  VastaaPoista
 171. näemmä moni teistä ei ole tajunnut että tuota videota ei oikeasti ole olemassa. tieto löytyy jo tämän sivun alkupäästä

  VastaaPoista
 172. meidän koulupiiris pöri juuri tuo video.. muistitukuilla se katottii kavereitte kaa. ensimmäisenä yönä ei tullu uni eikä mikään muu pyörinyt mielessä, kunnes valvoin koko yön ja kaverini eivät menneet kuulema 5 päivään kouluun, ÄLKÄÄ SAATNA KAHTOKO SITÄ VIDEOTA, Heti kun näin tämän keskusteluaiheen niin se video hyppäsi mieleen enkä saa unta, siksi kirjotan tämän näin myöhään, JOTEN TUO KOMMENTTINI ON YHTÄ FEIKKI KUIN NÄIDEN VITUN KUSIPÄIDEN KOMMENTITKI, saa kunnolla repeillä "näin sen enkä enää koskaan palaa ennalleen, älkää katsoko sitä" videota ei oo koskaan keksittykkää ja nuo vitun ääliöt jotka väittää näkeneesä sen videon hankkikaa elämä ja kasvakaa aikuisiksi.

  VastaaPoista
 173. Älkää ettikö youtubesta, se olisi varmasti poistettu sieltä.
  Tietojen mukaan video sai alkunsa 4chanilta, niimpä kannattaa samaisesta paikasta hakea infoakin:
  http://encyclopediadramatica.com/The_Grifter

  ja


  http://x.datchan.org/index.php?title=The_Grifter

  Jos jotain muuta samansuuntaista etsii, hakekaa youtubesta suicidemouse.avi -ei mikään hirveä, mutta samaansuuntaan meneä kuitenkin

  VastaaPoista
 174. "EI KANNATA PELOTTAVA YYYÄÄ EN PYSTYNY NUKKUU."
  vittu omaa varjoannekin pelkääviä kersoja te olette
  BUMB LINK vitun vammaset

  VastaaPoista
 175. Niin kai ymmärsitte jo että koko "The Grifter" on trolli, kusetus, scammi, huijaus. Eli ei ole linkkiä videoon koska se on myytti. Suurin osa kommenteista mitä täälläkin oli, oli trollausta ihmisille jotka ei osaa lukea ekaa lausetta tästä sivulta: http://x.datchan.org/index.php?title=The_Grifter

  VastaaPoista
 176. no nyt mielenkiinto heräs s; olisit vaa sen laittanu tänne, varottanu vaa ihmisiä ettet sitä suosittele ! o: kosk nyt kaikki vaa valittaa, niin ku mäki, et kerrot siit tollai mut sitte jätät asian ns. kesken. huhhuh :D

  VastaaPoista
 177. laittakaa linkkii mulle et mistä ton saa ladattuu joonas_ikonen@netti.fi haluun nähä ton koska muhu ei oo koskaa vaikuttanu mitkää kauhu tai muutkaa elokuvat.

  VastaaPoista
 178. Grifter on feikki. Se ei oo ikinä ollut olemassakaan. Toi 4chanin topikin aloittaja keksi sen itse ja kirjoitti noi Anonymous viestit siihen perään. Noi screencapit on elokuvasta Little Otik. "the grifter is, indeed, my work of fiction. i started a threat about it after remembering the name from that 'tales from the darkside' episode about a creature called the grifter that i saw when i was little" - the solipsist... Siinä teille. Haikailette yhden parhaimman trollin perään ikinä, videon jota ei ikinä ole ollut olemassa. PS. sivujen ylläpitäjä, julkaise tää viesti, oot aikaisemmin jättänyt julkaisematta tän tapaisen.

  VastaaPoista
 179. en voi tietää onko video feikki vai ei, mutta oon varma että netissä pyörii sen nimellä silti jotain sairaita videoita enkä todellakaan oo yrittämässäkään ettiä sitä.

  VastaaPoista
 180. ihan naurettavaa tollanen pelkääminen! ei se ees oo pelottava paitsi jos ajattelee et apuaa mun oven takann on se

  VastaaPoista
 181. oletteko oikeesti noin tyhmiä? tämä koko video on vaan jonkun idiootin tekemä pila, ja koko videota ei edes ole olemassa -.-

  VastaaPoista
 182. olisha tuo ihan kiva kattoa jos se " feikki" on ja silti siitä löytyy sensuroituja versioita

  VastaaPoista
 183. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=1267578&t=1267578 <--- pitää kyl miettii että tais tuolta löytyy toi juttu jonka oot tähän kopsannu....

  VastaaPoista
 184. huoh, onko sitä vai eikö ole ? näin ala-aste ikäsenä ois mielenkiintost kattoo jos koko homma on olemas >:---D

  VastaaPoista
 185. http://www.youtube.com/watch?v=t454h3CdbLY

  tuossa se little otik elokuva mistä ne pätkät on vaan otettu, eli kusetusta koko paska -.-

  VastaaPoista
 186. Helbbo, ite löysin ja ei paha.. jos jotaki kiinnostaa nii tässä linkki http://chodecircus.com/area51/

  VastaaPoista
 187. joo jos joku löytää the grifter videon, nii linkatkaa! 8) jjeennaa@luukku.com

  VastaaPoista

 
-täsmähaku