torstai 5. marraskuuta 2009

Hissi

Anonyymillä on jälleen tarina kerrottavanaan:

Kerrostalossa jossa nykyään asun, pyörii tarina tytöstä, joka asui yhdessä asunnoista. Hän asui seitsemännessä kerroksessa ja hänellä oli tapana tulla kotiin myöhään, sillä hän työskenteli gradunsa kanssa ja hänen koulunsa oli melko kaukana hänen kämpästään. Joka kerta kun hän meni hissiin, se pysähtyi neljännessä kerroksessa. Ovet eivät auenneet tai mitään, mutta hänelle tuli silti tämä tunne siitä, että joku tulisi sisään hänen seurakseen. Tiedättekö sen tunteen kun joku seisoo vieressänne ja tuijottaa teitä, vaikkette edes näkisi häntä? Joka tapauksessa, tämä tapahtui hänelle jok'ikinen kerta. Itse asiassa se äityi niin pahaksi, että eräänä tiettynä iltana hän pyysi äitiänsä odottamaan häntä aulassa, jotta tämä voisi pitää tytölle seuraa hissimatkan ajan. Äiti totta kai myöntyi.

Tuona yönä tyttö saapui kotiin myöhemmin kuin yleensä, noin kello 3 yöllä. Onneksi hänen äitinsä oli silti vielä odottamassa aulassa, niin kuin lupasi. He menivät hissiin yhdessä, ja kun hissi pysähtyi neljännessä kerroksessa, tyttö katsoi äitiään ja sanoi "Tajuatko nyt mitä tarkoitan? Näin tässä aina käy!". Vanhempi nainen, tarkoituksenaan helpottaa tyttärensä oloa, laski kätensä hänen olkapäälleen ja nojasi häntä vasten, juuri ennen kuin kuiskasi "Näytänkö todella äidiltäsi?"

Tyttö löydettiin seuraavana päivänä hissistä, yksin. Hän oli kuollut, eikä hänen ruumiissaan ollut merkkejä väkivallasta. Ainoa asia mikä kiinnitti tutkijoiden huomion, oli hänen kasvonsa, jossa näkyi puhdas kauhu.

24 kommenttia:

 1. Hmmh. Tämä tarina oli kyllä jo vähän huonommanpuoleinen. Tuli mieleen semmoiset kauhutarinat joita lapsena piti keksiä päästään ja pelotella kavereita pyjamabileissä.

  Tai vaihtoehtoisesti tulee mieleen joku telkkarin muka-pelottava lapsille suunnattu piirretty josta muksut ehkä paskovat tiiliskiviä mutta ei enää parikymppisenä saa aikaan muutakuin tuhahduksen.

  VastaaPoista
 2. Tämäkin aika lame, mutta viimeinen lause jälleen sai värähdyksiä aikaseksi.

  VastaaPoista
 3. elkää valittako, hyviä kummitusjuttuja!

  VastaaPoista
 4. Oli ainakin tymäkämpi kuin edellinen!

  VastaaPoista
 5. Mieleni ei hetkeen tee mieli mennä hissiin yöllä. :P
  Onneksi asumme hissittömässä talossa.

  VastaaPoista
 6. Googlen tarjoamat mainokset tarinan lopussa huvittaa. Juuri tällaisen jutun jälkeenhän sitä tekee mieli harkita hissiä kerrostaloonsa :)

  VastaaPoista
 7. hyi mulla tuli tästä kylmänväreet.

  VastaaPoista
 8. onneks oon 3 keroksessa.. miks toi tyttö muuten ei mennyt rappusia?

  VastaaPoista
 9. näh ei ollu tarpeeks pelottava :(((((

  VastaaPoista
 10. Tää on tosi pelottava mut toi loppu vähän pilaa sitä. Meinaan "tyttö löyty kuolleena ja puhdas kauhu kasvoillaan" on aika klisee jonkalaisen mä ite oon kirjottanu yläasteella mun aineisiin. Niin et jos sen lopun poistais niin toi tarina jäis auki, jännästi :) Mitä mieltä oot? on paljon pelottavampaa miettiä itse mitä siitä seuraa :) hoppas du förstår vad jag menar!

  Terveisin

  VastaaPoista
 11. kui oot ottanu sun sähköpostiosotteen pois näkyvist, eihän sul enää pysty lähettää mitää tarinaehdotuksii sit? :o

  VastaaPoista
 12. "kui oot ottanu sun sähköpostiosotteen pois näkyvist, eihän sul enää pysty lähettää mitää tarinaehdotuksii sit? :o"

  Kiitos kun ilmoitit, olin ilmeisesti jossain vaiheessa ryssinyt sen pois näkyvistä. Ilmankos ei ole tullut sähköpostipalautetta pitkään aikaan :d

  VastaaPoista
 13. kyllä mä vaan kylmät väreet sain varsinkin kun en pidä meidän rappukäytävästä :D jaiks ! onneks huomenna työt alkaa valoisaan aikaan huh

  VastaaPoista
 14. Tämän olisi voinut jättää jo tuohon "Näytänkö todellakin äidiltäsi?" kohtaan. Muuten ihan jees.

  VastaaPoista
 15. Paljon potenttiaalia, mutta olisi todellakin saanut loppua "Näytänkö todellakin äidiltäsi?"-kohtaan. Silloin olisin paskonut tiiliä.

  VastaaPoista
 16. ainut pelottava minkä oon tääl blogis nähny on ollu se ghost chair-video. Se on oikeesti iha kauhee, mut ei nää muut mtn.. :D

  VastaaPoista
 17. just joo. miten tarinan kertoja voi tietää mitä se tyttö näki ennen kuolemaansa?
  sama juttu ku yhessä toisessa jutussa, jossa kartanon kokki oli yksin yöllä hommissa ja näki vihreä pukuisen naisen haamuna ja kuoliu säikähdyksestä niille sijoilleen. :P

  VastaaPoista
 18. Toi viimeinen virke tuntuu aina yhtä pelottavalta :) mut joo ihan kiva kauhu tarina kun kertoo sen oikeaan aikaan :)

  VastaaPoista

 
-täsmähaku