torstai 8. lokakuuta 2009

cindy.avi

Pari vuotta sitten eräälle keskustelufoorumille ilmestyi erikoinen ketju. Vapaasti suomennettuna se meni osapuilleen näin:

"
Hei. Tämä tapahtui minulle muutama kuukausi sitten ja minun on aivan pakko jakaa se jonkun kanssa.
Kaikki tapahtui ystäväni juhlissa. Hän on taiteilija, joka vuokrasi ullakon kaupunkimme teollisuusalueelta. Kuvittele miltä Detroitin kaltainen paikka näytti 1920-luvulla - siltä tämä alue näyttää. Vanhoja "vuosisadan käännekohdan" tehtaita niputettuna kortteleiksi. Suurin osa tehtaista on hylätty. Joka tapauksessa - tulin juhlineeksi vähän liian innokkaasti tuona yönä ja päätin sammua sen ullakon sohvalle. Heräsin siinä neljän aikaan yöllä - aurinkoa ei näkynyt vielä, mutta hämärässä sai selvää vielä sen verran että pystyi kulkemaan. Pujottelin varovaisesti sammuneen porukan ohi vessaan ja kurotin kusella ollessani katsomaan vessan ikkunasta ulos. Näin synkän teollisuusalueen ja muistin kuinka paljon pidin tällaisista paikoista.

Tyytyväisenä menin takaisin sohvalle ja yritin saada unen päästä kiinni. 45 minuutin kattoon tuijottamisen jälkeen mieleni valtasi outo tunne - en enää halunnut olla täällä. Nielin ylpeyteni ja päätin herättää tyttöystäväni rukoillakseni häneltä kyytiä kotiin, sillä synkillä kujilla vaeltelu tähän aikaan ei tullut kysymykseenkään. Ihanteellinen tyttöystävä kun on, oli hän täysin ymmärtäväinen. Hän kertoi tulevansa sinne puolessa tunnissa ja soittavansa kun oli talon ulkopuolella. Kännykästäni loppui akku kymmenisen minuuttia myöhemmin, joten päätin päivystää ikkunassa kunnes näkisin hänen autonsa. Istuin siinä jonkin aikaa, jolloin silmäluomeni alkoivat käydä raskaiksi ja aloin pilkkimään. Räsähtävä ääni ulkona herätti minut. Se ei ollut kova ääni, mutta tarpeeksi kova herättämään minut todellisuuteen. Katsoin ulos ja tutkailin alueen läpi, mutten nähnyt ketään. Toisella puolella tietä olevan roskavuoren lähellä näin maahan murskatun tietokoneen keskusyksikön ja näytön, jotka eivät olleet siinä vielä hetki sitten.

Kun tyttöystänäni saapui, menin alakertaan hänen luokseen. Juuri kun olin astumassa autoon, muistin ystäväni rikkoneen tietokoneensa virtalähteen, joten päätin käydä tarkistamassa roskaläjällä mitä voisin sinne hetki sitten heitetystä tietokoneesta pelastaa. Näyttö oli käyttökelvoton, mutta keskusyksikkö ei näyttänyt kärsineen melkein mitään vahinkoa. Laitoin sen takakonttiin ja me ajoimme kotiin. Noin viikko kului ja olin totaalisesti unohtanut koko tietokoneen, kunnes eräänä päivänä tyttöystäväni soitti minulle sen olevan vieläkin hänen takakontissaan. Hän halusi sen pois sieltä, joten sinä yönä toin sen kotiin. Ennen kuin purin sen osiin, päätin kytkeä siihen näytön kiinni tarkistaakseni toimiko keskusyksikkö vielä. Yllätyksekseni se toimi.

Siihen asennettu Windows XP vaikutti tyhjäksi formatoidulta. Päätin kuitenkin silkasta uteliaisuudesta laittaa haun tietynlaisille sanoille siinä toivossa että löytäisin jonkin salaisen kätkön täynnä outoa, kieroutunutta pornoa, jonka edellinen omistaja oli koneelleen unohtanut. En löytänyt mitään. Etsin kuvatiedostoja - ei tuloksia. Sitten etsin videotiedostoja, jolloin yksi tiedosto löytyi. Se oli WINDOWS/system32 -kansioon piilotettu cindy.avi-niminen tiedosto. Tässä vaiheessa tämä alkaa käydä todella häiritseväksi - video on noin tunnin mittainen, ja siinä näkyy ilmeisesti sidottuna oleva nainen. Hän vain istuu siinä hätääntyneen näköisenä. Sitä kestää noin tunnin ajan, jonka jälkeen olin paskoa housuihini - kuvaan tuli neljällä jalalla kulkeva.. olio, jonka takajalat olivat luonnottomasti taipuneet. Se kävelee hitaasti hänen ohitsensa ja.. no, katsokaa itse:

"

Image Hosted by ImageShack.us


Tästä videosta (josta tarjoan täällä vain yllä olevan gif-animaation, sillä koko videota minulla ei tällä hetkellä ole) on spekuloitu siitä lähtien, eikä sen alkuperä ole vielä tähän päivään mennessä selvinnyt. Siitä on kehitelty lukuisia eri teorioita - osa epäilee toisen, "olion" päälaella sijaitsevan naamion olevan jonkun (kenties sidotun naisen tyttären/ystävän?) irti leikatut kasvot. Joka tapauksessa videon uskotaan olevan autenttinen, aito snuff-video.

55 kommenttia:

 1. Tämä on kuulemma totta.

  VastaaPoista
 2. Lisää infoa tästä? :o

  VastaaPoista
 3. Oisko tätä videoo jossai ladattavana?

  VastaaPoista
 4. Toi on ihan selvästi ihan normi snuff-pätkä.
  Ei tossa ole mitään "oliota, jonka takajalat on luonnottomasti taipuneet". Toi on varmaan ihan tavallinen taipuisa pantomiimi-pervo, joka vaan tykkää harrastaa joogaa.

  VastaaPoista
 5. "Snuff-elokuva on elokuvalajityyppi, jossa henkilö tai henkilöitä murhataan oikeasti."
  - Wikipedia

  Snuff-pätkäksi ei lasketa videota, jossa murhaaja tai joku murhaajan avustaja kuvaa murhaamisen. Snuff on siis levitykseen tarkoitettu juonellinen elokuva, jossa joku ihminen oikeasti kuolee ja se kuvataan.

  Snuffeja ei ole olemassa yhtäkään. Kuvattuja oikeita murhia varmasti on.

  VastaaPoista
 6. perkele kun alko pelottamaa :OO

  VastaaPoista
 7. Arvatkaa oliko kiva lukea tää ekaa kertaa yksin (koko talo tyhjänä) ja YÖLLÄ! Kiitos traumoista! :D

  VastaaPoista
 8. saatana sain kauheet traumat,en uskalla nukkuu:( ja kaikki muut nukkuu ja mä täällä yksin kattelen videoita:( paskonkohta tiiliskiviä

  VastaaPoista
 9. eka säpsähin vaa :D katoin uusiks monta kertaa :D

  VastaaPoista
 10. voi vittu ei tos mitii pelottavaa ole stana >:o

  VastaaPoista
 11. vaau aika jännä o: , mut en usko silti et tää olis totta ku jotenki vaikuttais tosiaa eritttäi sairaalt touhult , mut nii

  VastaaPoista
 12. vau aika kokemus! o; itse en olisi välttämättä uskaltanut katsoa sitä... video tuntuu lähes uskomattomalta mutta silti todelta! uskon vahvasti paranormaalisuuteen,ja olen itse paranormaali... mutten erityisen vahvasti! toivottavasti saat videon alkuperän selville! minua jää kiinnostamaan tämä tapatuma! : )

  VastaaPoista
 13. vittu että on jännä

  VastaaPoista
 14. Pelottavaa... En uskalla nukkuu yöllä.

  VastaaPoista
 15. Aika jännä :D Ei toi nyt niin kauhee ookaan, vaikka ensin kyllä kieltämättä mäkin vähän säpsähdin, mutta sit kun ton kattoo monta kertaa niin ei siinä mitään enää.

  VastaaPoista
 16. HYi kauhea, en pysty nukkuu enää

  VastaaPoista
 17. Ihan kauhee! Aluks en pystyny kattoo sen enenpää ku se lähti nousemaan mut sit katoin sen IHAN VÄKISIN ja huomasin ettei se ollutkaan niin pelottava. Sehän loppu ihan kesken! Kaverit ei pystyny kattoo paljon yhtää.

  VastaaPoista
 18. hyvä pätkä,lisää näit..ja jotain et oikeesti tulee "shit bricks"-efekti..:D

  VastaaPoista
 19. HYI! Mutta kuka olisi noin hullu (jos toi olis totta, entie.) että tekis jonkun snuff videon. Että kuvattais tunti jotain naista ja sitten tollanen hyyppä tulee....

  Ja mistä muuten oot repinyt ton videon, yms?

  VastaaPoista
 20. vittu oon ihan kuset housussa D;

  VastaaPoista
 21. vittu ku toi oli pellotava siis ei terin mutku alkaa miéttii miettii mitä tos video pätkäs tapahtuu seuraavaks ja se oli kyl selvästi joku ihminene joka tuli sielt mut silti =(((((

  VastaaPoista
 22. ei uskalla kattoo loppuun :ss

  VastaaPoista
 23. Njäh eipä tämä nyt pelota...

  VastaaPoista
 24. siis vitttu en saanu nukuttuu viime yönä, ku näin ton videon illalla.
  miten joku voi olla noin raaka?

  VastaaPoista
 25. Tuo oli aivan kamala. Tärisen ja pelottaa :x

  VastaaPoista
 26. hah :D khyl outo tää nykymailma. eikä tos oo mitää pelottavaa :D:D

  VastaaPoista
 27. en uskala kauhee 8<

  VastaaPoista
 28. Olin todellakin "paskoa housuihini" kun otus nousi naisen vierestä uudestaan näkyviin... 8|

  Niin kovasti kuin sainkin kylmiä väreitä tuosta, en usko tämän olevan totta.

  Mahtava sivusto btw., tätä on kiva lueskella. 8)

  VastaaPoista
 29. pelottaako?
  totta h*lkkarissa, kiitos :D

  VastaaPoista
 30. Nauroin itseni kipeäksi katsottuani tämän :D

  VastaaPoista
 31. Niin, pelottavaa O_O Ihminenhän tuo on, mutta todella raakaa jos tämä totta on... ja nainen vaikuttaa oikeasti todella todella hätäiseltä.

  VastaaPoista
 32. Sydän pamppailee kauheesti.. Mua alkaa pelotta iha pieniki juttu ja tää on iha vammast..

  VastaaPoista
 33. Huh, siinä kun toi nous, niin itellä meni iho kananlihalle ja sellanen kylmänkarmaseva tunne nous koko kehon läpi...

  VastaaPoista
 34. ei uponnu yhtää jos tollasii "olentoi" ois olemas nii kyl oisin 29 vuoden aikana sellasen nähny

  VastaaPoista
 35. Itseäni ei lähes mikään pelota tai okseta, vaikka ikää löytyy vain 14v. Netistä löytyy ties mitä olematonta tai mestarillisesti editoitua kamaa, joten tämä ei mitenkään voi olla mitenkään erilainen. Kaikki tällaiset videot päättyvät siihen, kun on vahinko just tapahtumas. Täytyy myöntää, että jos OIKEASTI jotain tapahtuu ja olen nukkunut huonosti, tjms pelkoa kiristävää, tottakai menis järki.

  VastaaPoista
 36. eipä paljo hetkauttanu :O

  VastaaPoista
 37. ekana pelkäsin mutta sitten alko hävettää... aika feikki kyllä on.

  VastaaPoista
 38. mun sisko!!! EI SAATANA! VITUN HOMOT! PITÄÄKÖ AINA KAIKKI MUN SISKOT PIIKITTÄÄ!?!?!? SAATANAN VITTU PERKELE! OIKEESTI TOLLASEN KÄVELEVÄN SIIKAPILLUSAATANANOLLIN PÄÄSTITTE PIIKITTÄÄN! EI OO TOTTA SYÖKÄÄ PÄÄNNE VITUN ALBIINONEEKERIT EI OO TOTTA!!! SIIKA KÄVELEE! KUSETUSTA KOKO VITUN VIDEO!!! SILTI SISKOLLA ON PITKÄ NOKKA!! EI OO TOTTAAAAAAAAASDAFA! MIKSI TAIJALLE KÄVI NÄIN?!!
  MÄ TAPAN OLLIN! MAKE TAPA SE! CINDY ON KIVA KAVERI. PITKÄ PILLU JA SILLEEN. ;)

  VastaaPoista
 39. aika hysteerisen näkönen toi nainen tos :oooo

  VastaaPoista
 40. katoin tota juttuu tos mis on toi muija ja katttelin oikee keskittyneenä ja sillee jännästi pelokkaana, ni yht äkkii mun puhelin vaa alko soimaa ni säikähin vai kei ollu ees ku joku ladu gagan soittari ;D mut en kattos tota jos ei ois pakko :/

  VastaaPoista
 41. En ees oo kattonu tota videoo mut nyt jo pelotta toisaalta. Alkaa epäilyttää minkä näköinen toi *avaruusolio* on... haluisin nähä ton videon mut ihan oikeesti tää kone ei toimi videoiden tähden... :(

  VastaaPoista
 42. oottekko miettiny et toi video voi tosi helposti olla jonkun tekemä läppä? niinku varmasti onki. varsinki ku siinä ei näy mitä seuraavaks tapahtuu..

  VastaaPoista
 43. miksen nää tuota pätkää ? tossa on vaa valkonen boksi jossa tekstinä "Dont hotlink large images"

  VastaaPoista
 44. Niille ketkä kuset housussa tärisette siellä ruudun toisella puolella 5 cm paksujen silmälasien takana, hävetkää. Tuliko teijän päähän miettiä, että kuinka vitun helppoa ois tehä tollanen video, keksiä sille tarina ja julkasta sen. Lol, maailmas on päälle 6 miljardii ihmist kenest kuka vaa ois ton voinu tehä, uudestaan vielä sanon: HÄVETKÄÄ

  VastaaPoista
 45. en kyl älyy. ei toimi mein koneel toi juttu tai mitää o: haluisin kattoo sen videon mut ei pystyy ;<

  VastaaPoista
 46. Gif on elokuvasta "The Poughkeepsie Tapes".
  http://www.imdb.com/title/tt1010271/

  Elokuva kertoo sarjamurhaajasta, joka on kuvannut kaikki murhansa. Gif on yksi näistä nauhoista.

  VastaaPoista

 
-täsmähaku