perjantai 9. lokakuuta 2009

Metsästäjä

Eräänä viikonloppuna metsästäjä, joka oli ollut metsässä koko päivän, huomasi kadottaneensa suunnan. Ilta alkoi jo hämärtyä, joten hän päätti edetä yhteen suuntaan kunnes tulisi ulos metsästä. Taivas tummui todella nopeasti, joten hän kiristi tahtia välttääkseen metsässä yöpymisen. Jonkin aikaa tarvottuaan metsästäjä törmäsi mökkiin. Huomattuaan kuinka pimeää oli, päätti tämä katsoa voisiko siinä yöpyä. Mökkiä lähestyessään hän huomasi oven olevan auki. Sisällä ei ollut ketään, joten mies päätti asettua mökin ainoalle vuoteelle ja oletti tapaavansa omistajan aamulla. Katsoessaan ympärilleen, näki hän useita hämmästyttävän yksityiskohtaisesti toteutettuja, kasvoja kuvaavia maalauksia seinällä. Maalausten kasvot olivat luonnottomasti vääristyneet vihaa kuvaaviin ilmeisiin, ja ne kaikki näyttivät tuijottavan suoraan häntä. Metsästäjä ei saanut niitä mielestään, vaan alkoi tuntea olonsa koko ajan epämukavammaksi - kuvat alkoivat pelottaa häntä. Mies päätti katsoa niitä tarkemmin aamulla, kun oli valoisampaa. Hän sulki silmänsä, käänsi kylkeä ja nukahti. Aamulla auringonsäteet herättivät metsästäjän ja hän muisti maalaukset. Kun hän nousi katsomaan niitä, hän tajusi ettei huoneessa ollut maalauksia - vain ikkunoita.

18 kommenttia:

 1. Tämä oli hyvä tarina! Pidän!

  Minua heikkohermoista on sangen helppo pelotella, mutta kaikki pelottavat tarinat eivät aina suinkaan ole hyviä. Tämä sekä ahdisti että sai hyväksyntäni. :)

  VastaaPoista
 2. Hyi hemmetti toi ois ihan kamalaa!!!! 0_0

  VastaaPoista
 3. Aiajaiajaijai lisäää tarinoita tänne 8D mä nauran osalle näille tääl mut hyi kauheeta tää 8<

  VastaaPoista
 4. Hmm.. Okei. Eli, muahan toi ei pelottanut yhtään, hieman karmaisi, sillä pihalla on pimeää. :D Mutta tiedän, etteivät (ei millään pahalla) tämän blogin jutut, kuvat, tarinat melkein yksikään ole tosia. Tottahan tuollaista voi käydä, sillä ihmisellä on vilkas mielikuvitus ja sitä helposti kuvittelee tuollaisia, mutta henkilökohtaisesti tämä on mielestäni pelkkää bullshittiä.

  VastaaPoista
 5. ei hemmetti, kiva jos ite olis tuolla ;s

  VastaaPoista
 6. Parempiakin kohdattu, mutta loppu pelottaa varmasti enemmän yöllä kuin näin valoisasti aamulla :)

  VastaaPoista
 7. Peilit toimis paremmin ikkunoiden sijaan tossa lopussa musta.

  VastaaPoista
 8. Hyvä, muttei loistava. Onneksi oli tyypillä varmasti haulikko mukana :D

  VastaaPoista
 9. vähänkö olis kamalaa olla siel :s

  VastaaPoista
 10. Mikään näistä ei ole pelottanut mua, johtuen kai siitä että en ole valmistellut tiilenpaskomis-iltaa.

  VastaaPoista
 11. aika siisti, en ois osannu odottaa tota loppua(Y) :D

  VastaaPoista
 12. hyvä että näitäkin on mitkä ei loppunut ''löydettiin kuolleena'' tai ''kaikki kuolivat''

  VastaaPoista

 
-täsmähaku