keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Outo eläin

Eräs Yhdysvaltalainen pikkukylä nousi otsikoihin keväällä 2005, kun paikallinen Sheriffi oli saanut lukuisia silminnäkijähavaintoja oudosta, luonnottoman näköisestä eläimestä. Otus oli nähty kylää ympäröivässä metsässä ja sen uskottiin olevan vaarallinen. Mediamylläkkä syntyi, kun eräs kyläläinen oli saanut napattua siitä (hyvin epäselvän) kuvan ja lähettänyt sen lehdistölle.Eläintä epäiltiin joksikin oudoksi mutantiksi ja salaliittoteorioita lähistöllä sijaitsevan armeijan tutkimuskeskuksen osallisuudesta syntyi. Samoihin aikoihin alueelta oli kadonnut ja myöhemmin silvottuina löytynyt lehmiä, joka yhdistettiin pian tuohon luonnonoikkuun. Kyläläiset värväsivät metsästäjiä tappamaan sen, koska se oli saanut koko kylän pelon valtaan - lapset eivät enää uskaltaneet kävellä metsäpolkuja pitkin kouluun, eikä lehmiä tohdittu enää laiduntaa.

Outoa ilmestystä ei kuitenkaan enää nähty, eikä sen kohtalosta ole tietoa. Osa uskoo sen olevan yhä tuolla jossakin.

Tämä on viimeisintä otuksesta saatua kuvamateriaalia (sheriffin autoon kiinnitetystä videokamerasta):Suurennettuna ja hidastettuna:Huom. tarina tulee täysin ulkomuistista, eikä minulla ole enää tallessa linkkiä alkuperäiseen uutiseen (jutusta on oikeasti ollut uutinen, ja tiettävästi juttu on tosi).

25 kommenttia:

 1. Mahtava sivusto! :)

  VastaaPoista
 2. Voihan kun onkin pelottava! Kiitos!

  Palautteena: Kiitos, kun ette laittaneet heti samantien lisää screamereita ja toivottavasti ette tule laittamaan. Kirjoituksen ulkoastusta, että itsekkään en ole mikään hyvä kirjoittaja ja tuosta sinun tekstistäsi saa erittäin hyvin selvää että jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista lukea tämmöisiäkin tarinoita, jotka eivät varsinaisesti ole pelottavia. Muutenkin kuvat ja videot tuovat juttuun enemmän uskottavuutta.

  VastaaPoista
 4. tosi jees sivusto,ei kyllä riitä pokka lukea ihan ohjeiden mukaan..:D mutta hei tää outo eläin jäi häiritsee mua nyt niin paljon, että pystytkö mitenkään kaivamaan tän uutisen tai artikkelin jostain??sais vähä mielenrauhaa..:)
  kiitos

  VastaaPoista
 5. Lueskelin eräänä yönä ohjeiden mukaisesti ja toimi ihan hyvin. Tuo eläinjuttu videoineen kaikkineen vähän kyllä mietityttää. Toki voihan kaikenmaailman mutaatioita syntyä mistä tahansa elukasta mutta mahdollista on myös se, että se on vain jonkin asteinen feikki(?)Jos vaikka miettii nykyajan teknologioita kaikenlaisten otusten toteuttamiseen ym. Mutta paha mennä mitään täysin vakuuttamaan :D btw, hyvä sivusto ja oli jännää lueskeltavaa :) lisää matskua vaan niin jengi on tyytyväinen ^^

  VastaaPoista
 6. parhaat tarinat on tosiaan nämä, joissa on kuvia tai videoita mukana, mutta nuo otukset on niin oksettavan näköisiä, että totta tosiaan näen painajaisia.

  Anna mennä vaan, äläkä välitä niistä kirjoitustyylistä valittavista ihmisistä ! ja jotain lähde tietoja JOS on, niin olisi kiva jos lisäisit.

  Kiitos !

  VastaaPoista
 7. Toi on iha hervottoman muikee otus!!! :D mä tykkään... sille sopis kyl lippis...

  VastaaPoista
 8. Voisitko kirjoittaa useammin pls!! ;(

  VastaaPoista
 9. Voihan toi olla joku semmone ei-kovin-täydellisesti-kehittynyt peura :) Ihmisiäki syntyy joskus melko kummajaisina

  VastaaPoista
 10. Ohhoh. Aika pelottava juttu.

  VastaaPoista
 11. tietääkö missä tuosta olisi videota ?

  VastaaPoista
 12. Ton "eläimen" etujalat näyttävät lehmän jaloilta, nii totta se vois olla joku kehittymätön eläin, mut tohon en kyllä haluis törmätä edes päiväsaikaan puhumattakaan yöllä ;D

  VastaaPoista
 13. näyttää ylilaihalta lehmältä, jonka takajalat ovat oudot

  VastaaPoista
 14. hyyyyi, minkä näköne olento!!!!! ;(

  VastaaPoista
 15. ei hitto.. :D en ekaks hoksannu et tos on videokuvaakin. Selailin vaan iha rauhas ja sit tulee tommonen liikkuva heebo niin hyi saatana!! ;D

  VastaaPoista
 16. Katsokaas. Otus on ihminen, joka on kädet ja jalat maata vasten. Selkä osoittaen maata päin. Ihmisellä on takaraivossaan kiinni naamari. Kun "eläin" lähtee perääntymään ihminen kääntää päätään menosuuntaan ja otus katsoo ihan muualle kuin luulisi eläimen kiinnittävän huomiotaan. Lisäksi eläimen "jalka" on ihmisen käsi ja kyynärpään näkee taittuvan poispäin menosuunnasta.

  VastaaPoista
 17. vittu mitä paskaa xD tää o ehkä köyhin näistä jutuista :D

  VastaaPoista
 18. Toi on ihan selkeesti ihminen joka rapukävelee :D

  VastaaPoista
 19. toi on kohtuu feikin näkönen kyllä.. Ennen kuin se lähtee peruuttamaan niin sen pää kääntyy aika typerästi :/

  VastaaPoista
 20. hmmmm. ettei tuossa vaan nyt olisi pelkkä normaali ihminen joka on laittanut maskin päänsä taka puolelle ja mennyt selkä maahan kohti käsillä ja jaloilla seisoen. eili siis tarkkaan harkittu pila.

  VastaaPoista

 
-täsmähaku