torstai 15. lokakuuta 2009

Hotelliyö

"

Muistan kun ystäväni kertoi minulle tämän tarinan toissavuonna hiihtolomareissulla alpeilla.. Paskoin tiiliä koko seuraavan yön

Mies oli bisnesmatkalla eräässä Länsi-Saksalaisessa kaupungissa. Hän joutui jäämään tälle idylliselle seudulle yöksi ja valitsi tunnelman luomiseksi vanhahkon ja hieman jo ränsistyneen hotellin. Kyseinen mies kirjautui hotelliin tavan mukaisesti, jolloin omistaja, jo reilu viisikymppinen herrasmies, vielä kuiskasi hänelle: 'Tämä hotelli on ollut pystyssä jo vuosikymmeniä. Hotellissa on eräs huone, minne sinun ei koskaan pidä yrittää mennä. Ei edes hätätapauksissa'. Bisnesmies sanoi ymmärtäneensä asian ja siirtyi huoneeseensa. Hän lähti sieltä myöhemmin kohti erään yrityksen tiloja konferenssiin, johon hänen oli alun perinkin tarkoitus osallistua. Pitkän päivän päätteeksi hän käveli hotelliinsa ja löntysti kohti omaa huonettaan. Matkalla hän huomasikin 'kielletyn huoneen' olevan samalla käytävällä kuin hänen huoneensa. Bisnesmies katsoi ympärilleen ja varovaisesti kurkisti tämän todella huonokuntoisen ja vuosia kiinni olleen oven avaimenreiästä. Hän näki perinteisen hotellihuoneen, jonka yhdessä nurkassa seisoi kasvot seinää vasten nainen. Outo näky kylmäsi häntä, joten hän päätti siirtyä omaan huoneeseensa nukkumaan.

Aamun sarastaessa hän heräsi aikaisin ja hoiti aamutoimensa. 'Kielletyn oven' ohi kulkiessaan mies ei kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, vaan kurkisti vielä kerran avaimenreiästä sisään. Tällä kertaa hän näki vain punaista. Aikansa tätä pähkäiltyään, mies tuli siihen tulokseen että aamuaurinko paistaa huoneen tapetteihin kirkkaana ja täten luo aistiharhan - muuta selitystä hän ei keksinyt.

Bisnesmies saapui respaan ja hoiti maksutoimet. Hän ei kuitenkaan voinut olla kysymättä hotellin omistajalta, mikä tässä yhdessä huoneessa oli niin erikoista. 'Sinä siis katsoit huoneeseen?', kysyi hotellin omistaja. Mies myöntyi, jolloin hotellin omistaja jatkoi: 'No minä voinkin kertoa sinulle huoneen tarinan. Huoneessa asui reilut 25 vuotta sitten perhe; vanhemmat ja kaksi lasta. Perheen äidin kerrotaan seonneen ja tappaneen muun perheen ja samalla itsensä veitsellä. Aamulla perhe löydettiin kuolleena valtavasta verilammikosta. Perheen sanotaan jääneen kummittelemaan huoneeseen. Perhe näytti muuten ulkoa täysin normaalilta: kuvankauniit tyttäret ja herrasmiehen elkeet omaava isä. Ainoana erikoisena puolena oli, että heidän silmänsä olivat punaiset'.


"

Tarinan kertoi Anonyymi.

22 kommenttia:

 1. kylmät väreet tuli

  VastaaPoista
 2. Heh, ajattelin ihan loppumetreille asti että onpas tylsä ja stereotypinen tarina. Mutta tuo viimeinen lause oli kieltämättä ihan hyvä koukku, ahdistuksenpoikanen välkähti sydämessä. :)

  VastaaPoista
 3. Jaa niinkun että sieltä aivaimenreiästä olisi joku tuijotellut takaisin? Kun en itsekään oikein tajunnut....

  VastaaPoista
 4. Se punainen mitä se mies näki avaimenreiästä oli siis todennäköisesti tämän perheen äidin silmä. Tiedoksi anonyymille jos ei vielä tajunnut. Karmiva tosiaan oli tuo viimeinen lause kun miettii että sieltä tuijottaakin joku takaisin.

  VastaaPoista
 5. Tämän jälkeen olikin sitten kiva kävellä vessaan ja peiliin katsoessa vessaa vastapäätä olevassa huoneessa vilkkui modeemin punainen valo -.-

  VastaaPoista
 6. vaikutti kyllä aluksi joltain kliseiseltä tarinalta mutta viimeinen lause oli kyllä hyvä. ja vielä tuolle anonyymille joka ei oikein tajunnut että eihän sitä kaikkea tarvitse kertoa ja vääntää rautalangasta. siinähän se jännitys piilee. jos tuossa oltas vielä kerrottu että se näki silmän niin ei se ois niin pelottava

  VastaaPoista
 7. Hyi hitto oikeesti!
  Luin jutun vielä illalla/yöllä. Melkein paskoin tiiliä. O.O

  VastaaPoista
 8. yäääääääääääääääääk

  VastaaPoista
 9. lol en ees tajunnu mut sit tajusinki =) aika kälyne juttu oli se. ihan tavallista paskaa paskon tämän jälkee.

  VastaaPoista
 10. aikamoisen pelottavaa oli kyl, viimene lause aaargghhhhh =D

  VastaaPoista
 11. Hyi tää on kaikista kauhein mitä oon ikinä lukenu! :O Onneks mä vähä-älyisenä älysin tän! :D

  VastaaPoista
 12. Ensin olin silleen aha et se näki koko huoneen verenä sillo aamulla mut sitte alko valjeta...

  VastaaPoista
 13. itekkin luulin että huone ois verinen tai jtn, mutta viimenen lause sai kyllä sydämen pysähtymään ku ymmärsi : d

  VastaaPoista
 14. Ekalla kertaa kun tän luin, en tajunnu, mut ku luin tän tokaa kertaa olin iha: HOLY...!

  Onneks en voi paskoo tiiliä kun on ripuli xDD

  VastaaPoista
 15. viimeinen lause oli kyllä hyvä, teki tarinasta tosi karmivan.

  VastaaPoista
 16. Tulee mieleen Stephen Kingin room 1408- elokuva :D

  VastaaPoista
 17. luen tän tällee illal eikä ahista :---D

  VastaaPoista

 
-täsmähaku